Screenshot
STALI UZ HRVATSKOG IGRAČA

VIDEO: AMERIČKI NAVIJAČI BURNO REAGIRALI NA ISPRIKU DARIJA ŠARIĆA 'Ma, zašto se ispričavaš? Trebao si tim plačljivcima zakucati još jače!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2018. 19:52

Philadelphia 76-ersi izborili su važnu pobjedu na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa (108:97), a Dario Šarić za 30 minuta na parketu upisao je 16 koševa uz devet skokova. Utakmicu je obilježila i situacija 15-ak sekundi prije kraja koja razbjesnila domaće igrače.

Jordan Clarkson pogodio je Šarića loptom, a Hrvata su u tom trenutku okružili gotovo svi igrači domaće momčadi, uključujući i velikog LeBronea. Problem je nastao jer je Šarić išao na zakucavanje iako su ga protivnički igrači pustili da neometano završi akciju jer je utakmica bila odlučena.

Dario je nakon utakmice osjetio potrebu i ispričao se igračima i navijačima Clevelanda, no ispod videa brojni su američki navijači stali uz Šarića s tvrdnjama kako nije napravio ništa nesportski.

"Nema se zašto ispričavati", Zašto se ispričava? Nije napravio ništa loše! Clarkson bi se njemu trebao ispričati", "Voljet ću ovog čovjeka zauvijek", "Oni bi napravili istu stvar i zato se ne treba ispričavati", "Trebao si zakucati još i jače! Nemoj se ispričavati već idući put još i visi na obruču", "Plačljivci su trebali igrati bolje! Ne treba se Šarić ispričavati! Uostalom, vidio sam puno gorih stvari od ove koja uopće nije nesportska", samo su neki od brojnih komentara u kojima velika većina staje iza hrvatskog igrača.

Linker
12. svibanj 2024 09:14