DeRozanova kćerka ometa igrače Toronta

 Screenshot: Twitter
NBA PLAY-IN

VIDEO Bullsi pobijedili Toronto, ali show je u potpunosti ukrala DeRozanova kći: ‘Dugujem joj novce‘

Devetogodišnja Diar imala je veliki uspjeh u ometanju igrača Raptorsa pri izvođenju ‘slobodnjaka‘
Piše: SNObjavljeno: 13. travanj 2023. 07:25

Oklahoma City Thunder i Chicago Bullsi izborili su utakmice za plasman u doigravanju NBA lige.

Bullsi su sinoć slavili u gostima kod Toronta 109:105 i tako izborili okršaj s Miamijem za osmo mjesto Istočne konferencije, dok je Thunder Darija Šarića slavio u gostima kod New Orleans Pelicansa 123:118, te će igrati protiv Minnesote za osmo mjesto na Zapadu.

Zach LaVine zabio je 39 poena, dok je DeMar DeRozan zabio 23 poena bivšoj momčadi u utakmici u kojoj su Bullsi nadoknadili zaostatak od 19 poena. Naime, Bullsi su u trećoj četvrtini gubili 66-47 prije nego li ih je LaVine vratio u igru. Zabio je 17 poena u trećoj četvrtini i još 13 u četvrtoj za slavlje Bullsa.

- Njegova izvedba bila je izvanredna - rekao je nakon utakmice trener Bullsa Billy Donovan.

Najefikasniji u redovima Toronta bio je Pascal Siakam s 32 poena, dok je Fred VanVleet upisao 26 poena i 12 skokova. Posebna priča večeri bila je devetogodišnja kćerka DeMara DeRozana Diar koja je vrišteći ometala igrače Toronta pri svakom izvođenju slobodnih bacanja. I zbilja je upalilo, igrači Toronta pogodili su tek 18 od ukupno 36 slobodnih bacanja, od čega čak 6 u posljednjoj četvrtini kada se utakmica odlučivala. Najlošiji im je to učinak s linije slobodnih bacanja u sezoni.

- Kćerka me nazvala neki dan nakon škole i pitala me može li doći u Toronto na utakmicu. Sjećam se da je išla na sve utakmice Raptorsa dok sam igrao za Toronto. Skoro sam ju odbio jer je morala ići u školu, ali bila je uporna u namjeri da dođe i da mi da podršku. Na kraju sam rekao: ‘U redu, možeš propustiti jedan dan škole i doći na utakmicu‘. Drago mi je što jesam. Dugujem joj zasigurno neke novce - komentirao je DeRozan nakon utakmice.

U slučaju da u petak pobijede Miami u gostima Bullsi će u prvom krugu doigravanja Istoka igrati protiv prvih nositelja Milwaukee Bucksa.

A za igrače Heata ima jedna dobra vijest, naime DeRozanova kćerka Diar neće putovati u Miami.

- Ne. Sada se mora vratiti u školu - objasnio je DeRozan.

U drugoj utakmici Thunder je do gostujućeg slavlja vodio Shai Gilgeous-Alexander s 32 poena, dok je Josh Giddey ubacio 31 uz 10 asistencija. Naš Dario Šarić je za nepunih 11 minuta igre upisao 4 poena, 3 skoka i 1 blokadu. Kod poraženih Pelicansa najbolji je bio Brandon Ingram s 30 poena, Herbert Jones je zabio 20, a Jonacs Valančiunas 16 uz 18 skokova.

Linker
03. svibanj 2024 03:55