PATRICK SMITH Getty Images Via Afp
PRIČA DANA

VIDEO: Čemu ovo? NBA zvijezda na kontroverzan način došla do triple-doublea, neki su umirali od smijeha

Milwaukee je došao do pobjede protiv Washingtona, a Grk je bio najbolji igrač momčadi
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 06. ožujak 2023. 10:45

Nakon što ih je pobijedila Philadelphia i tako im prekinula seriju od 16 uzastopnih pobjeda, košarkaši Milwaukeeja su sinoć pokrenuli novi niz. Bucksi su u gostima pobijedili Washington rezultatom 117:111, a glavna priča je Giannis Antetokounmpo.

Grčki košarkaš je bio najefikasniji igrač svoje momčadi s 23 poena, a tome je pridodao i 13 asistencija, 10 skokova i 3 blokade te je upisao svoj četvrti triple-double u sezoni. No, napravio je to na kontroverzni način.

Košarkaši Washingtona su 11 sekundi prije kraja utakmice promašili svoju posljednju šansu za povratak u utakmicu, a loptu u obrani je uhvatio Giannis. Svi na parketu su u tom trenutku čekali da utakmica završi, Grk je prenio loptu u fazu napada, a s obzirom na to da mu je u tom trenutku nedostajao jedan skok za triple-double u posljednjim sekundama je odlučio uputiti loptu u tablu i ponovo je uhvatiti. Tako je došao do desetog skoka.

POTEZ O KOJEM BRUJI NBA LIGA POGLEDAJTE OVDJE

"U prvom trenutku sam razmišljao o tome da postignem koš, ali u situaciji kada je utakmica odlučena, bolje je samo zadržati loptu u svojim rukama. Probao sam odigrati sve pametno i na neki način sam ukrao triple-double", rekao je Giannis nakon utakmice usput namigujući novinarima.

Iako je njemu ova situacija bila zabavna, na društvenim mrežama su ga navijači osudili, a stigla je i jedna zanimljiva reakcija Damiana Lillarda. On je u komentaru na ovaj video napisao samo ‘Lmaooo‘ što je skraćenica od ‘laughing his ass off‘, odnosno u slobodnom prijevodu - Lillard je ‘umro od smijeha‘ kada je vidio kako je Giannis došao do triple-doublea.

image

Lillard reagirao na Giannisev triple-double

SCREENSHOT



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Leko je kiksao s uvrštavanjem tog igrača u prvu momčad, a ovo što Awaziem radi nikad nisam vidio". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao greške koje je Hajdukova obrana radila na utakmici protiv Lokomotive. Zbog čega su Lokosi održali nogometnu lekciju Splićanima? Kako je Perković osvojio bod u debiju na klupi Osijeka? Može li Rijeka do Europe? Kako objasniti potez Ante Ercega? Odgovore na ta i druga pitanja pronađite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Linker
18. travanj 2024 20:17