Stephen Curry

 SCREENSHOT: VIDEO
LUDE SNIMKE NAKON POBJEDE

VIDEO: Curry poludio već na prvo novinarsko pitanje, a proslava legende postala hit na internetu!

Veliko slavlje igrača Golden Steta nakon osvojenog NBA naslova je počelo već u svlačionici.
Piše: SNObjavljeno: 17. lipanj 2022. 11:36

Stephen Curry je napokon došao do naslova MVP finala NBA lige, ali najbolji šuter svih vremena više cijeni momčadski uspjeh, odnosno činjenicu da je s Golden State Warriorsima došao do četvrtog naslova prvaka najjače košarkaške lige na svijetu. To je pokazao i na konferenciji za medije nakon šeste utakmice serije protiv Bostona.

Naime, prvo pitanje Curryju na početku konferencije za medije je bilo kako se osjeća što je napokon osvojio naslov MVP-a finala koji je u prethodna tri naslova otišao Kevinu Durantu (dva puta), odnosno Andreu Iguodali (jednom). Curry vidno nije bio zadovoljan pitanjem, lupio je rukama od stol i odgovorio:

"Zaboravite to, mi smo prvaci. Zašto počinjete s tim pitanjem? Mi imamo četiri naslova prvaka", rekao je Curry te nastavio:

"Bog je velik, imam privilegiju da igram na velikoj pozornici i imam sjajne suigrače s kojima sam igrao protiv odlične momčadi Bostona koja je dala sve da bi došla do naslova. Ovaj naslov je definitivno drukčiji od prethodnih - imali smo puno ozljeda, promjena u rosteru, a u momčad je došlo nekoliko mladih igrača. Sve je to važno, Dray, Klay, Andre i ja imam po četiri naslova, a napokon sam osvojio i taj naslov. Svi smo u svlačionici vjerovali da možemo osvojiti", rekao je Curry koji je na konferenciju za medije došao iz svlačionice gdje se događalo ludo slavlje.

Igrači Warriorsa su se naoružali maskama i krenulo je polijevanje i zalijevanje šampanjcem. Nitko nije bio imun na slavlje, a kamere su snimile ludu proslavu trenera Steve Kerra, ali i ostalih igrača predvođenih Curryjem.

Linker
17. lipanj 2022 11:38