Sukob Davisa i Howarda
 SCREENSHOT: TWITTER
KULMINACIJA NERVOZE

VIDEO: Dvije zvijezde Lakersa se potukle, Magic u šoku: ‘Nisam tako nešto vidio u 42 godine‘

Nakon drugog u nizu poraza na otvaranju sezone, u LA Lakersima došlo je do pojačanih tenzija
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2021. 10:33

Nervoza je u petak navečer kulminirala međusobnim sukobom Anthonyja Davisa i Dwighta Howarda koji su se zamalo potukli u Staples Centru pred 20.000 ljudi u dvorani i milijunima pred ekranima.

Phoenix Sunsi su na poluvremenu vodili 15 razlike, u trećoj dionici bilo je ogromnih plus 32, a završilo je 115:105.

Tri minute prije poluvremena Davis i Howard počeli su se naguravati na klupi i unositi jedan drugom u lice, no teži je eksces ipak nekako izbjegnut. Nije bio jedini incident na utakmici, u drugom je sudjelovao Rajon Rondo, koji je u navijaču u prvom redu uperio prste kao da drži pištolj. Kad mu je iznervirani navijač odmaknuo ruku, izbačen je iz dvorane. Ne zna se što je prethodilo incidentima, no navijač je navodno provocirao Ronda.

"Dogodilo se što se dogodilo, ništa strašno. Događa se to kad stvari ne idu kao nama" rekao je nakon utakmice Davis, dok je Howard lakonski dodao de se to ponekad događa: "Odrasli smo ljudi, sve je već riješeno i zaboravljeno."

Trener Frank Vogel pokušao je opravdati nervozu svojih igrača izjavivši da mu je drago da ima igrače kojima je stalo i da je bolje tako, nego da indiferentno sjede na klupi.

Legenda Lakersa Magic Johnson ne misli tako te je na Twitteru je napisao da takvo nešto nije vidio u 42 godine koliko je uz Lakerse...

Linker
20. travanj 2024 07:18