Patrick Beverley je utakmicu gledao u Zupčevom dresu

 USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia
ZAJEDNO IGRALI 4 GODINE

VIDEO: Kakva podrška! Bivši suigrač gledao Zupca u njegovom dresu i skakao na svaki njegov potez

Patrick Beverley je prije ove sezone dres Clippersa zamijenio onim Minnesote.
Piše: S.N.Objavljeno: 18. veljača 2022. 09:02

Još je jednu dobru partiju odigrao Ivica Zubac. Hrvatski centar je u pobjedi Clippersa nad Houstonom upisao double-double s 13 poena i 10 skokova u samo 23 minute, a na ovoj utakmici Zubac je imao pomalo neuobičajenu podršku.

Naime, u prvom redu Crypto.com Arene u Los Angelesu je sjedao Patrick Beverley nekadašnji košarkaš Clippersa, a aktualni član Minnesote. Ovaj 33-godišnji bek iskoristio je All-Star pauzu te je doputovao u Los Angeles navijati za svoju bivšu momčad, a napravio je to u dresu Ivice Zupca.

Beverley i Zubac su zajedno igrali četiri sezone i pritom razvili odličan odnos koji se pokazao i na ovoj utakmici. Beverley je pljeskom i dizanjem na noge ispratio svaki odličan potez hrvatskog centra.

"Mi pričamo nakon svake utakmice, on je moj prijatelj, moj brat. Pozvao sam ga da dođe na utakmicu i on je to napravio. Nisam očekivao da će biti u mom dresu, to je bilo lijepo iznenađenje.", rekao je Zubac nakon utakmice dodavši da s Beverleyjem ima interno natjecanje o tome tko će na kraju završiti na boljoj poziciji ove sezone. Trenutno je Minnesota sedma momčad na Zapadu, Clippersi su osmi, a dijeli ih samo jedna pobjeda.

Patrick Beverley je na svojem Instagramu objavio i fotografiju sebe i Zupca s dodanim 'srce emoticonom' između njih dvojice.

image

Fotografija koju je Beverley podijelio na Instagramu

INSTAGRAM

Linker
18. travanj 2024 18:51