Usa Today Sports/DDP Usa/Profimedia
HERE‘S JOHNNY!

VIDEO: Legendarni Jack Nicholson se vratio na utakmicu Lakersa, dobio je ovacije dvorane i zagrljaj s kraljem

Kako je utakmica odmicala, na ekranu su se vrtjeli isječci iz Nicholsonovih filmova
Piše: SNObjavljeno: 29. travanj 2023. 09:39

Košarkaši Los Angeles Lakersa sinoć su isprašili Memphis Grizzliese u šestoj utakmici prvog kruga doigravanja Zapadne konferencije 125:85 i izborili plasman u polufinale, a imali su podršku jednog od najvatrenijih navijača. Naime, na utakmicu Lakersa sinoć je stigao legendarni glumac Jack Nicholson. Prvi je to put da je trostruki osvajač Oscara gledao neku domaću utakmicu Lakersa od 19. listopada 2021. godine.

Njegova pojava u Crypto.com areni nije prošla nezapaženo, a na utakmici se pojavio uobičajeno u društvu sina Raya i unuka Dukea. Prije utakmice s njim se fotografirao Tee Morant, otac Memphisove zvijezde Ja Moranta, a poštovanje mu je došao iskazati još jedan strastveni navijač Lakersa Larry David, koautor Seinfelda.

Dakako, legendarnog glumca došao je pozdraviti i kralj osobno, LeBron James. Dvojac se zagrlio i kratko pročavrljao tijekom zagrijavanja.

Inače, kako je utakmica odmicala, na velikom ekranu dvorane vrtjelI su se isječci iz Nicholsonovih velikih hitova ‘Isijavanje‘ i ‘Batmana‘ Tima Burtona u kojem je glumio glavnog negativca Jokera. Publika je isječke pozdravila klicanjem.

Nicholson je 22. travnja proslavio 86. rođendan, a vjeruje se da se iz javnosti povukao zbog bolesti, konkretno demencije.

Linker
26. travanj 2024 14:29