SCREENSHOT TWITTER
BIZARNA SITUACIJA

VIDEO Luka Dončić dobio slom živaca, odluka zbog koje su svi poludjeli: ‘Ovako nešto još nikada nisam vidio‘

‘U tom trenutku nisam znao što se događa. Rekao sam sebi, što je ovo‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 23. ožujak 2023. 07:58

Dallas Mavericksi su izgubili jako važnu utakmicu od Golden State Warriorsa sa 125:127, ali su bijesni zbog događaja na kraju treće četvrtine, kada su gosti postigli lagani koš, bez da su igrači Dallasa bili u prilici obraniti se..

Vlasnik momčadi iz Texasa Mark Cuban dao je do znanja da je cijela momčad Dallasa mislila da je lopta njihova, te da je sudac trebao promijeniti odluku u minuti prekida i to reći igračima. Čak je najavio i protest koji mora uložiti u roku od 48 sati. I Luku Dončića iznenadio je ovaj događaj nakon utakmice.

Kamen spoticanja bilo je zakucavanje Kevona Looneyja za 90:87, kada Dallasovi igrači nisu bili ni pod svojim košem. I što se događalo? Mavericksi su mislili da je posjed njihov, no nakon minute odmora košarkaši Warriorsa su neometan izvukli loptu iz auta i postigli lagani koš.

"Dopustite mi da objasnim. Sudac je dosudio loptu za Mavse. Službeni spiker u dvorani je to također najavio. Zatim je uslijedila minuta odmora. Tijekom nje sudac je promijenio odluku i nije nam ništa rekao.Kad je sudac vidio da se namještamo, kao da je naša lopta, dao ju je Warriorsima. Nije nam rekao ni riječ. I utakmica je završila našim gubitkom od dva poena razlike. Najgore suđenje u povijesti lige. Sve što su trebali učiniti je reći nam", napisao je vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban na Twitteru.

Na pitanje je li ikada doživio tako nešto u karijeri, i Luka Dončić je odgovorio.

"Nikada. Obično se skupe i razgovaraju. Ako je jedan sudac s jedne, dvojica s druge strane, nešto nije u redu. Iznenadilo me da su dali loptu gostima. U tom trenutku nisam znao što se događa. Rekao sam sebi, što je ovo. Ovako nešto nisam vidio u životu."

Utakmica je za Dallas bila jako važna, jer se grčevito bore za play-off.

Linker
24. travanj 2024 03:00