Jordanovo luksuzno imanje
 SCREENSHOT: YOUTUBE
LEGENDARNO ZDANJE

Video: Michael Jordan u pola cijene prodaje luksuzno imanje u Kukočevu susjedstvu! Pogledajte raskoš

‘To je uistinu Jordanov dom. Trebalo bi puno posla da ga pretvorite u svoj‘.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2020. 12:22

Svijet još uvijek priča o Posljednjem plesu. Dokumentarni je to serijal koji u deset nastavaka opisuje život i rad za mnoge najboljeg košarkaša svih vremena, Michaela Jordana. On je pak za snimanje dokumentarca imao nekoliko uvjeta, a jedan od njih bio je da ga se ne snima u vlastitom domu. Veliki Jordan nije htio svijetu pokazati gdje živi pa se redatelj Jason Hehir potrudio naći tri lokacije koje bi mogle vjerno poslužiti.

No, gdje zapravo živi MJ? Mjesto se zove Jupiter, a dio je američke savezne države Floride. Tamo žive mnogi poznati sportaši, od čega podosta i najboljih u njihovim sportovima. Tako je Jordanova susjeda Serena Williams, dugo vremena prva tenisačica svijeta.

Drugo imanje, ono u Highland Parku Jordan ima još iz vremena kad je igrao za Chicago Bullse. Nalazi se na pola puta između Chicaga i Milwaukeeja, a susjed mu je hrvatski košarkaš i nekadašnji suigrač, Toni Kukoč. Već osam godina on to pokušava prodati, ali mu nikako ne uspjeva? No, zašto je tome tako, ako se radi o imanju sportskog velikana?

Ne samo da ne može prodati, već ne može ni u pola cijene od prvotne. Ona je bila 29 milijuna eura, sad je manje od 15.

"Svakoj kući koja je ovako pretjerano 'poboljšana' treba jako puno vremena da se proda", rekla je Gail Lissner iz Integra Realty Resourcesa, agencije za prodaju nekretnina. Očito je da se radi o tome da nitko ne želi toliko personaliziranu kuću.

U to "pretjerano poboljšavanje" spadaju golemi bazen s travnatim otočićem u sredini, vrata iz Playboyeve vile, stol baziran na ulicama Bagdada i zastavice s Jordanovim brendom na terenu za golf.

Sama kuća ima oko 16.800 kvadratnih metara, a cijelo imanje se proteže na više od 28.000 kvadrata. Na kapiji je veliki broj 23 i već na prvi pogled je prilično jasno tko je vlasnik.

"To je uistinu Jordanov dom. Trebalo bi puno posla da ga pretvorite u svoj", rekao je Bruce Bowers iz agencije Bowers Realty Group.

Linker
14. travanj 2024 02:30