Michael Jordan je izabran među najbolje svih vremena

 TIM NWACHUKWU Afp
NAJVEĆI SVIH VREMENA

VIDEO: Michael Jordan ‘ukrao šou‘ na All-Star utakmici, Magica izazvao na dvoboj, pa zaskočio Luku Dončića...

Ekipa LeBrona Jamesa je pobijedila ekipu Kevina Duranta, ali prva zvijezda All-Stara je bio Jordan
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2022. 11:40

U Clevelandu je odigrana All-Star utakmica NBA lige, a slavila je ekipa LeBrona Jamesa koja je Kevina Duranta i njegovu momčad pobijedila s tijesnih 163:160. LeBron je tako upisao i petu All-Star pobjedu i još uvijek ne zna za poraz.

Iako je James bio jedna od najvećih zvijezda, šou mu je potpuno ukrao jedan veći od njega, a to je naravno Michael Jordan. Najveći košarkaš svih vremena u dvorani je dočekan ovacijama kada je na parket izašao nakon što je uvršten u najboljih 75 NBA košarkaša svih vremena.

Jordan je ubrzo izazvao i nekadašnjeg rivala Magica Johnsona da igraju 1:1 i zaključio da je on spreman odmah, a družio se i s današnjim zvijezdama.

Jedna od onih koje je posjetio bio je i slovenski košarkaš Luka Dončić kojeg je Jordan zaskočio. Nakon što ga je pozdravio i poručio mu da ostane zdrav, Dončić nije mogao doći sebi od sreće.

"To je nevjerojatno. Ne znam kako da objasnim taj trenutak... Michael Jordan zna tko sam ja. On zna moje ime, to je stvarno posebno... Bio je to nevjerojatan trenutak", priznao je Dončić na konferenciji nakon spektakla.

Linker
25. travanj 2024 08:18