HARRY HOW/Getty Images Via Afp
KAKO JE IZDRŽAO?

VIDEO: Mučnina na NBA parketu, sin legende protiv Lakersa jedva izbjegao jako neugodnu situaciju

Gary Payton II signalizirao je da se prekine utakmica jer je trebao povratiti
Piše: SNObjavljeno: 09. svibanj 2023. 10:20

Los Angeles Lakersi su i treći put bili bolji od Golden State Warriorsa pa su branitelji naslova došli na korak do ispadanja iz ovogodišnjeg doigravanja, a zanimljiva situacija dogodila se na sinoćnjoj utakmici.

Steve Kerr se ovaj put odlučio dati priliku Garyju Paytonu II, sinu legendarnog playmakera Seattle Supersonicsa, u startnoj postavi, a on je u jednom trenutku u prvoj četvrtini napustio parket usred igre. Na snimci se vidi kako Payton u jednom trenutku signalizira prema klupi svoje momčadi da se prekine utakmica.

To se nije dogodilo jer su Lakersi bili u napadu, Payton je obrambenu dionicu odigrao, a nakon što je Golden State došao do lopte on je samo napustio teren i uputio se u svlačionicu. Warriorsi su nastavili s napadom u kojem je Draymond Green bacio loptu klupi momčadi iz Los Angelesa jer Paytona nije bilo na mjestu gdje se trebao nalaziti.

JaMychal Green je ušao umjesto Paytona koji se kasnije vratio u igru, ali nitko nije službeno objasnio što se dogodilo. Na društvenim mrežama i pojedinim američkim portalima pojavila se informacija da je Payton imao želučanih problema i da je u tom trenutku povratio, ali sve zadržavao u ustima dok je mogao. Na snimci se i vidi kako su košarkašku usta napuhana, baš kao da je nešto zadržavao u njima. S obzirom na to kako je žustro odmah napustio teren, za pretpostaviti je što se dogodilo na putu prema svlačionici.

CIJELU SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
19. srpanj 2024 22:58