Screenshot: Twitter
'KLJUČ JE OBRANA'

VIDEO: PACERSI RASKRVAVILI 'KRALJA' LEBRONA, A BOGDANOVIĆ POSLAO JASNU PORUKU 'Imamo veliku priliku šokirati ih, nitko nam nije vjerovao'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2018. 11:02

LeBron James željet će čim prije zaboraviti šestu utakmicu prvog kruga doigravanja protiv Indiana Pacersa.

Njegovi Cleveland Cavaliersi doživjeli su težak udarac i poraženi su 121:87, a on je završio na šivanju nakon što je u jednom duelu potkraj druge četvrtine zadobio posjekotinu iznad lijevog oka. Za to je zaslužan lakat u lice.

Ozljeda mu je sanirana i nastavio je igrati, ali nije mu bilo lako. A kakva će mu biti večer na samom početku utakmice nagovijestio mu je Bojan Bogdanović koji ga je čvrsto zaustavio pod košem, a suci su dosudili namjernu.

"Publika nam je dala energiju, posebice u drugom poluvremenu, a mi smo napravili sve što je trener od nas tražio. Sada imamo sjajnu priliku u nedjelju proći u drugi krug", rekao je Bogdanović nakon susreta.

"Sve se radi o obrani. Ona je ključna. Kada igramo dobru obranu onda smo nezaustavljivi i moramo to isto ponoviti u sedmoj utakmici. Bitka protiv LeBrona? Samo ga možete natjerati da uzima teške šuteve. Puni smo samopouzdanja i mislim da imamo veliku priliku šokirati ih jer nitko nije vjerovao da to možemo", dodao je hrvatski reprezentativac.

Linker
08. svibanj 2024 02:48