Anthony Edwards

 Screenshot (Twitter)
RUŽNE SCENE

VIDEO Podivljao nakon poraza, NBA zvijezdi prijeti 18 mjeseci zatvora: ‘Dvije žene su ozlijeđene‘

‘Svjesni smo navodnog incidenta nakon pete utakmice u Denveru‘, poručili su iz Timberwolvesa
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. travanj 2023. 10:00

Mladoj zvijezdi Minnesota Timberwolvesa Anthonyju Edwardsu prijeti čak 18 mjeseci zatvora zbog napada na dvije žene odmah po ispadanju iz NBA doigravanja od Denvera.

Edwards je bijesan nakon poraza (112-109) s kojim je za njegovu momčad završila sezona bacio sklopivu stolicu dok je izlazio iz dvorane, a ružne scene u dvorani zabilježile su i kamere. Policija izjavila da su obje žene ozlijeđene, ali srećom ne teže. Momčad Timberwolvesa nije mogla napustiti Denver sve dok Edwards nije dao iskaz policiji.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE <<<

"Svjesni smo navodnog incidenta u vezi s Anthonyjem Edwardsom nakon pete utakmice u Denveru i u procesu smo prikupljanja dodatnih informacija. U ovom trenutku nemamo više komentara.", kratko je glasilo priopćenje Timberwolvesa

Edwards optužen za dvije točke napada trećeg stupnja, a zakon Colorada predviđa rigorozne kazne proglase li ga krivim - 1.000 dolara kazne, što vjerojatno ne bi ni osjetio na svome džepu, ali i do 18 mjeseci zatvora.

Edwards je bio prvi izbor NBA drafta 2020., a ni njegov sjajan prosjek od 31,6 poena, 5 skokova i 5,2 asistencije nisu pomogli Minnesoti u seriji protiv Nuggetsa koji su polufinale Zapada izborili s dominantnih 4-1 u pobjedama.

Linker
26. travanj 2024 11:02