Devin Booker i Luka Dončić su bili najefikasniji igrači sinoćnje utakmice

 USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia
ŠALA NA RAČUN SLOVENCA

VIDEO: Pogledajte kako je najbolji igrač Sunsa provocirao Dončića: ‘Ovo je Lukin specijalitet‘

Devin Booker je aludirao na činjenicu da je Dončić jedan od košarkaša koji uvijek ima nešto za reći sucima.
Piše: SNObjavljeno: 11. svibanj 2022. 13:54

Košarkaši Phoenixa očitali su pravu lekciju suparnicima iz Dallasa u petoj utakmici serije druge runde NBA playoffa. Sunsi su pobijedili sa 110:80 i tako došli do vodstva od 3-2 u seriji.

Luka Dončić je u ovoj utakmici dobio pomoć samo od Jalena Brunsona, a to nije bilo dovoljno za raspoloženi Phoenix u čijim su redovima najbolji bili Devin Booker i Deandre Ayton, a dobro su odigrali i Chris Paul, Jae Crowder i Cameron Johnson.

Booker i Dončić su s po 28 poena bili najefikasniji igrači utakmice, a iako se njih dvojica ne susreću često u izravnom dvoboju, Booker se u jednoj situaciji dobro našalio na račun slovenskog košarkaša.

Naime, Bookera je u jednoj akciji prekršajem zaustavio Dorian Finney-Smith pa je najbolji igrač Sunsa završio na parketu, licem okrenutom prema tlu. Odmah su doskočili suigrači da provjere što se događa, izgledali su zabrinuto, a Booker je samo glumio te se ubrzo pridigao i rekao:

"Ovo je Lukin specijalitet."

Aludirao je Booker na činjenicu da je Dončić jedan od košarkaša koji uvijek ima nešto za reći sucima te vrlo često traži prekršaje i pomalo glumi težinu kontakta. Bookerova šala snimljena je od strane jednog navijača i postala viralni hit, a sada očekujemo Lukin odgovor. Nova utakmica je na rasporedu u noći s četvrtka na petak.

Linker
18. travanj 2024 09:15