StoryEditor
Kobni pad Bojana Bogdanovića
 SCREENSHOT: YOUTUBE
TRENUTAK OZLJEDE

Video: Pogledajte kobni pad zbog kojeg Bojana Bogdanovića nećemo gledati punih šest mjeseci!

Vidjelo se da ga muči bol, ali utakmicu je završio kao najbolji strijelac svoje momčadi...
Autor: Emir FulurijaObjavljeno: 19. svibanj 2020. 11:15

Kada će se NBA sezona nastaviti još uvijek nije poznato, ali je jasno kako će njen ostatak proteći bez našeg najboljeg košarkaša. Bojan Bogdanović danas će biti podvrgnut operativnom zahvatu na zglobu desne, šuterske ruke. Oporavak bi trebao trajati šest mjeseci, a Bogdanović će dobar dio ljeta morati imati imobiliziranu ruku. Očekuje se da bi već sljedećeg tjedna, čim se oporavi od operacije, Bojan trebao vratiti u Hrvatsku.

Bogdanović bi tako trebao biti spreman za otvaranje nove sezone, koja se očekuje da će početi oko Božića pa će tako proći više od godinu dana od trenutka kada je zadobio ozljedu do povratka. Naime, Bojan se ozlijedio još 27. studenog, na jedinom gostovanju Utah Jazza kod njegovog bivšeg kluba, Indiana Pacersa.

Cijelo vrijeme nakon toga igrao je s boli, a sada je postalo jasno da je operacija neminovna, a Jazz nije želio više riskirati s obzirom da Bojan ima važeći ugovor na još tri sezone i da je važnije da se ozljeda sanira.

A zanimljiv je trenutak kada je Bojan 'zaradio' ozljedu. Igrala se treća četvrtina, Bogdanović je u jednom napadu  položio loptu u koš pored Goge Bitadzea. No, pri tome je nezgodno pao na ruku te se odmah primio na zglob. Vidjelo se da ga muči bol, ali je nastavio s igrom, 'otresao' bol, a već u sljedećem napadu hladnokrvno postigao tricu. Utakmicu je završio kao najbolji strijelac svoje momčadi – s 30 poena uz šut 8/13 te 5 skokova i 2 asistencije. Indiana je pobijedila sa 121:102.

Linker
17. lipanj 2020 03:18