ANDY LYONS Afp
NEPRISTOJNA GESTA

VIDEO: Pogledajte provokativnu proslavu zbog koje je NBA liga kaznila LeBrona Jamesa

‘Kralj‘ je proteklih dana glavna tema košarkaških krugova, ali iz potpuno krivih razloga
Piše: Petar ZobecObjavljeno: 27. studeni 2021. 12:41

Superstar LA Lakersa LeBron James nedavn je zaradio prvu suspenziju u svojoj 18 godina dugoj NBA karijeri nakon što je opalio po licu i raskrvario arkadu Detroitovom Isiahu Stewartu. Nakon toga je pozvao suca da izbaci dvoje navijača koji su ga vrijeđali tijekom zadnjih trenutaka ogleda s Indiana Pacersima. A baš je na toj utakmici nakon jednog pogođenog dalekometnog šuta u stilu Sama Cassela gestikulirao prema međunožju pa onda i na račun toga popio kaznu.

Doduše kazna je za Jamesova primanja, koja ove sezone iznose 41,180,544 dolara simbolična - NBA liga je njegovu "opscenu gestikulaciju" kaznila s 15 tisuća dolara. Osim toga, liga je samo pismeno opomenula Jamesa zbog korištenja psovki u kameru ESPN-a nakon pobjede nad Indianom.

Nije ovo sezona kakvu je "Kralj"uoči početka zamislio, osim što je dojam kako Lakersi igraju samo kada je on na parketu, njegov klub je trenutno na negativnom omjeru od 11 poraza i deset pobjeda. Dodajmo i kako iduću utakmicu Lakersi igraju baš protiv Detroita i treba vidjeti kako će se odviti situacija između njega i Stewarta.

SNIMKU POTEZA ZBOG KOJEG JE KAŽNJEN POGLEDAJTE OVDJE

Linker
26. travanj 2024 21:09