THEARON W. HENDERSON Getty Images Via Afp
NIZAK UDARAC

VIDEO Pogledajte što je napravio Luka Dončić: Zvijezda ponizila legendarnog Srbina pred čitavom dvoranom

Divac je na draftu 2018. odabrao Marvina Bagleyja III, a mogao je čudesnog Slovenca
Piše: SNObjavljeno: 30. ožujak 2024. 08:43

Košarkaši Dallasa sinoć su na gostovanju kod Sacramenta stigli do 44. pobjede u sezoni, a utakmicu je obilježio potez Luke Dončića o kojem će se još pričati.

Naime, Slovenac je četiri sekunde prije kraja pogodio jedno od dva slobodna bacanja za +4 (107-103) nakon čega je nešto gestikulirao prema bivšem generalnom menadžeru Kingsa, Vladi Divcu. I nije se na tome zaustavio.

Odlazeći prema svojoj klupi Dončić je dobacivao i pokazivajući prstom prema Divcu govorio: "Trebao me izabrati na draftu"...

Ljubiteljima NBA lige ta priča nije nepoznata. Divčevi Kingsi su, naime, te 2018. godine imali drugi izbor na draftu i odabrali Marvina Bagleyja III koji je trenutno član Washington Wizardsa. Radi se o jako dobrom košarkašu, no njegova dosadašnja karijera jednostavno ne može u istu rečenicu s Dončićevom. Koji je očito odlučio podsjetiti Divca na najveću pogrešku u svojoj dužnosničkoj NBA karijeri.

Navijači iz Sacramenta Divcu to vjerojatno nikad neće oprostiti. Na kraju krajeva, zbog toga su ga i godinama žestoko kritizirali, a on je 2020. odlučio reći dosta i povući se s pozicije generalnog menadžera kluba.

image
THEARON W. HENDERSON Getty Images Via Afp

Linker
30. ožujak 2024 09:30