Nikola Jokić

 SCREENSHOT: TWITTER
NEUGODNA SITUACIJA

VIDEO Srbi ogorčeni zbog tretmana Nikole Jokića: ‘Bijedan pokušaj da se ponizi MVP lige... Osjećao se loše‘

Nikola Jokić na All Star utakmici u Salt Lake Cityju nije baš imao tretman MVP-a NBA lige
Piše: SNObjavljeno: 20. veljača 2023. 08:37

Prvi put u povijesti All Stara kapetani momčadi su birali svoje igrače neposredno prije same utakmice. Također je redoslijed bio drugačiji. Prvo su birani rezervni igrači, pa starteri. Zbog takvog načina odabira netko od najvećih zvijezda morao se naći u neugodnoj situaciji.

U trenucima kada je LeBron James trebao izabrati posljednjeg startera za svoju momčad Jokić se samo ustao i priključio njegovoj momčadi prije nego li je ‘Kralj‘ uopće progovorio. U cijeloj situaciji Jokić nije primijetio da je uz njega neizabran u tom trenutku ostao i Lauri Markkanen.

"Osjećao se loše jer nije shvatio da je Markkanen i dalje na bini. Mislio je da je posljednji pick", objasnio je Michael Malone, trener Denver Nuggetsa.

Na cijelu se situaciju našalio i Markkanen.

"Krivim njega jer sam ostao posljednji", rekao je Markkanen, dok je Jokić rekao:

"Nisam iznenađen. Ni ja sam sebe ne bih birao. Nisam za ovakve utakmice."

Ovakav tretman Jokića nije najbolje sjeo srpskim medijima.

‘Ponižavajuć tretman Jokića pred All Star. Čak ni MVP nije krio koliko je ovo bilo pogrešno, napravio je šou da prikrije gorčinu‘, naslov je na Sport Blicu.

‘Bruka! Bijedan pokušaj da se ponizi Nikola Jokić na All Staru‘, navodi Kurir.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što je Ivan Leko želio poručiti s izjavom kako nije u Hajduk došao kako bi trenirao juniore? U kakvom stanju splitski klub dočekuje najveći hrvatski derbi protiv Dinama? Je li se u redovima Modrih jedan igrač napokon stabilizirao? Kako je Istra 1961 došla do četvrtog mjesta u prvenstvu i je li to dokaz kako je projekt s Alavesom uspio? Odgovore na ta i druga pitanja saznajte u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom:

Linker
20. travanj 2024 08:56