Screenshot
NAJVIŠI U CIJELOJ DVORANI

VIDEO: SRPSKI DIV PONOVNO RUŠI REKORDE, A KAD SE MISLILO DA NE MOŽE LUĐE, DOGODILO SE OVO Pogledajte drugi dio apsolutnog hita: 'Skači, Bobane skači!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2018. 16:07

Nakon što je prošle godine oduševio svijet u videu koji je na kraju postao viralni hit, srpski košarkaš Boban Marjanović uspio je nadmašiti sam sebe - odigrao je pola zadnje sekunde i izašao iz igre prije kraja utakmice!?

222 centimetra visoki div iz Zaječara sinoć je debitirao za svoj treći NBA klub. Nakon San Antonio Spursa i Detroit Pistonsa stigao je u Los Angeles Clipperse i odmah ušao u povijest - po drugom najkraćem nastupu u NBA ligi.

Simpatični Bobi ušao je u igru 0,7 sekundi prije kraja okršaja protiv Dallasa, odradio već dobro poznat posao (ometanje protivničkog igrača u izvođenju auta), i izašao 0,2 sekunde prije kraja utakmice. U tom su trenutku Clippersi vodili 104:101, a Bobi je očito dobro odradio posao jer gosti nisu uspjeli zabiti iz tog napada.

Trener Doc Rivers je nakon dobro odrađenog zadatka Marjanovića poslao na klupu i u igru vratio Danila Gallinarija, a rezultat se više nije mijenjao.

Podsjetimo, prošle je godine Bobi u dresu Denvera odradio sličan zadatak, tada 0,2 sekunde prije kraja i 'mahanjem' nasmijao sve u dvorani te postao internetski hit.


Pistons Players Show Boban Marjanovic How to...

Linker
26. travanj 2024 22:41