LeBron James je tražio da se izbaci dvoje navijača

 SCREENSHOT (TWITTER)
POJAVILA SE TEORIJA

VIDEO: Što je to čuo LeBron James? Vukao je suca za ruku i tražio da se iz dvorane izbace navijači

Sve se dogodilo u produžetku utakmice u kojoj su Lakersi pobijedili Indianu
Piše: S.N.Objavljeno: 25. studeni 2021. 09:47

LeBron James je spasio Los Angeles Lakerse od još jednog poraza. 'Kralj' je u pobjedi svoje momčadi nad Indianom sinoć ibacio 39 poena uz šut 13/29 (za tricu 5/12) te imao još 6 asistencija, 5 skokova, 2 blokade i 1 ukradenu loptu. Posebno je LeBron bio inspiriran u produžetku utakmice kada je ubacio 8 od 12 poena Lakersa koji su s ovom pobjedom došli na omjer 10-10.

No, James je sinoć napravio nešto zbog čega će do kraja karijere biti sa zvižducima dočekan u Indiani. Naime, u produžetku je u jednom trenutku od sudaca tražio da iz dvorane udalje dvoje navijača koji su sjedali u prvom redu.

LeBron je 2 i pol minute prije kraja doslovno uhvatio za ruku suca Rodneyja Motta te ga odveo do prvog reda navijača i pokazao prstom na mlađi par za koje je tražio da napuste dvoranu. Suci su to i napravili pa su djevojka i mladić izašli iz dvorane u pratnji osiguranja, a djevojka se prilikom izlaska okrenula u pravcu LeBrona i pokazala gestu kao da plače.

"Postoji razlika između navijanja za svoju momčad i želje da druga momčad ne pobijedi te stvari koje nikada ne bih rekao navijaču, a ne bi ih ni oni trebali reći meni. Kada u košarku uđu opscene geste i jezik, to se ne može tolerirati", kratko je nakon utakmice komentirao LeBron ovu situaciju.

Iako nije poznato što je točno navelo LeBrona da traži isključenje ovih navijača, na društvenim mrežama se pojavila priča da su njih dvoje bili samo dio onih koji su vrijeđali Jamesa. Navodno je kap koja je prelila čašu bila kada je djevojka uputila neprimjerene riječi koje su se odnosile na LeBronovog sina Bronnyja.

Kako je sve izgledalo pogledajte OVDJE.

Linker
14. kolovoz 2022 08:19