Anthony Davis i LeBron James

 EZRA SHAW/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Ezra Shaw/getty Images/profimedia
NEVOLJE U RAJU

VIDEO: Što se događa u Lakersima? LeBron i Davis suigrača gledali u nevjerici, njihove reakcije su hit

Nema igre, rezultata još manje, a na vidjelo su izbile u prve razmirice u momčadi.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 24. listopad 2022. 08:30

LA Lakersi i nakon treće utakmice sezone ne znaju za pobjedu. Noćas je momčad Darvina Hama bila blizu, ali je na kraju morala priznati premoć Portlandu, u čijim je redovima Damian Lillard bio junak pobjede. Ubacio je 41 poen, uključujući i tricu 12 sekundi do kraja za vodstvo Portlanda 102-101. Na kraju je LeBron James zakucavanjem izjednačio, da bi na drugoj strani Jerami Grant košem tri sekunde prije kraja zabio za 106:104. James je potom u posljednjoj sekundi utakmice pokušao izboriti produžetak, ali je bio neprecizan.

Da Lakersi ne štimaju spoznali smo još prošle sezone, ali da i brojne promjene u svlačionici - od trenera do velikog igrača - nisu donijele ništa dobro, jasno je već sada. Lakersi će još jednom ostati bez doigravanja, jer nemaju igru, a šut im je doslovno očajan. U tri utakmice prosječno pogađaju 8 od 39 ispucanih trica (21%), što im donosi uvjerljivo posljednje mjesto u ligi.

No, još više od igre i poraza Lakersa zabrinjava ono što se događa u momčadi. Internetom kolaju reakcije Jamesa i Anthonyja Davisa nakon noćašnjeg šuta Russella Westbrooka, pri vodstvu Lakersa 102:101, u kritičnim trenucima utakmice. I James i Davis gestama su davali do znanja što misle o silovanom bacanju zvjezdanog kolege.

"Mislim da je to pitanje u kojem se želite držati svake moje riječi. Mrzim izgubiti, bez obzira koji je dio sezone. Možete pričati o Russellu koliko god želite, ali nisam zbog toga ovdje. To nije moje", diplomatski je nakon utakmice odgovorio James.

Nije napao Westbrooka, ali nije ga ni pokušao zaštititi. Westbrook je u tri utakmice odigrao ispod svake razine. Zabija 10 poena po utakmici, ali uz 28.9 posto šuta, što je već samo po sebi nevjerojatno loše. Međutim, šut za tricu iznosi još nevjerojatnih 8 posto. Ispalio ih je 12, a pogodio jednu....

Linker
26. travanj 2024 00:20