Kyle Terada / USA Today Sports / Reuters
NBA VEČER

VIDEO: WADE U ZADNJIM SEKUNDAMA ODVEO CHICAGO DO POBJEDE Durant dostigao Jordana pa nakon 72 utakmice 'kiksao' na jednom poenu

Piše: HinaObjavljeno: 11. studeni 2016. 10:29

Sinoć su u NBA igrane tri utakmice, Chicago Bullsi su pobijedili Miami Heat, Golden State Warriors su bili uvjerljivi protiv Denver Nuggetsa, a New Orleans Pelicansi su upisali prvu pobjedu i to protiv Milwaukee Bucksa.

Dwyane Wade je pogodio dva ključna slobodna bacanja u zadnjim sekundama utakmice i odveo Chicago Bullse do pobjede od 98-95 nad svojom bivšom momčadi Miami Heatom.

Wade je igrao 13 sezona u Heatu prije nego je prešao u svoj rodni Chicago. Utakmicu je završio sa 13 koševa, sedam skokova i četiri asisetncije. Jimmy Butler je dodao 20 koševa, a Robin Lopez i Rajon Rondo po 16 svaki.

Hassan Whiteside je predvodio Miami sa 20 poena i isto toliko skokova. To je njegov šesti double-double u sedam utakmica ove sezone.

Nakon tri četvrtine rezultat je bio izjednačen na 70-70. U te prve tri četvrtine 18 puta se izmjenjivalo vodstvo.

U Denveru su Golden State Warriorsi sa 125-101 pobijedili Denver Nuggetse, a Stephen Curry je utakmicu završio sa 33 koša od čega je sedam trica. Curry je također upisao sedam asistencija i pet skokova u samo 30 minuta, a Klay Thompson je ubacio 19 koševa.

Kevin Durant, koji se prekjučer izjednačio s Michaelom Jordanom na četvrtom mjestu u povijesti NBA po najduljem nizu utakmica sa 20 ili više koševa u čak 72 utakmice zaredom, jučer je prekinuo taj niz zabivši 19 koševa.


Kod Nuggetsa najučinkovitiji je bio rookie Jamal Murray sa 14 koševa.

U Milwaukeeu je Anthony Davis zabio 30 koševa i New Orleans Pelicans su pobijedili prvi put ove sezone, sa 112-106 su svladali Milwaukee Buckse.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
28. travanj 2024 19:27