Screenshot: Twitter
TEŠKO SPUŠTANJE

VIDEO: Zvijezda Lakersa predmet ismijavanja, pogledajte kako su mu se suparnici narugali i njegov odgovor

Patrick Beverly je ekspresno odgovorio Rusellu Westbrooku koji je omalovažavao Timberwolvese
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2022. 14:27

Nastavlja se slobodni pad LA Lakersa. Nakon All-Star stanke su izgubili devet od 11 utakmica, a zadnje su ih nadigrali Minnesota Timberwolvesi koji su slavili sa 124:104. LeBron James je upisao 19 poena, a Russel Westbrook je uspio tome dodati 16, ali imao je i nekoliko trenutaka zbog kojih je danas glavni predmet sprdnje.

Westbrookov stari rival Patrick Beverly za kojeg je ovaj jednom prilikom rekao kako je "sve prevario" i da "samo trčkara okolo i uopće ne igra obranu" već na utakmici počeo s ismijavanjem svojeg protivnika. Nakon što je presjekao Westbrookovo dodavanje se okrenuo prema klupi Lakersa i poručio im kako je njihov igrač "smeće", a na kraju je postigao i 18 poena, što je više od Westbrooka.

S druge strane, Karl Anthony Towns je po zraku 'tražio' njegov izgubljeni šut.

Gestu Anthony Townsa pogledajte OVDJE.

Westbrook se osvrnuo na provokacije od strane Timberwolvesa i istaknuo kako ga ne zanimaju previše jer nisu uspješni kao što je on.

"Njihove provokacije me ne smetaju. Nitko u toj ekipi nije napravio ništa u ovoj ligi", poručio je Westbrook, a nije dugo trebalo čekati ni na odgovor Beverlyja koji mu je na Twitteru poslao jasnu poruku:

"Doigravanje svake godine, dva finala Zapande konferencije s dvije različite ekipe, individualna ili timska statistika? Mislio sam da je ovo timski sport??", napisao je Beverly.

Linker
20. travanj 2024 13:11