JAMIE SCHWABEROW Afp
JASNA PORUKA

Westbrook nakon podbačaja: ‘Ja nisam problem LA Lakersa! Od početka bio u središtu izmišljenih priča‘

Russell Westbrook ne smatra se odgovornim što su LA Lakersi ove sezone potpuno podbacili
Piše: HinaObjavljeno: 12. travanj 2022. 12:02

S omjerom 33-49 LA Lakersi su osnovni dio sezone završili na 11. mjestu Zapada te su na odmor otišli daleko prije nego su to očekivali sami, njihovi navijači, ali i pratitelji košarke.

"Mislim da ja nisam bio ovosezonski problem LA Lakersa. Od trenutka kada sam došao u ovaj klub čini mi se kako nikada nisam dobio pravu priliku, niti me se pokušalo iskoristiti da na pravi način pomognem momčadi. Od početka sam u Lakersima bio u središtu izmišljenih priča. Uvijek sam se morao iznova dokazivati, a nije baš bilo razloga za to“, rekao je američkim novinarima Westbrook.

image
USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia

Inače, o Westbrooku je nakon razočaravajuće sezone govorio i LeBron James, apsolutno prva zvijezda kluba, koji je uglavnom hvalio svog suigrača.

"Uvijek sam volio Russellovu strast na parketu i njegov natjecateljski naboj. Jednako ga zbog toga volim i sada kada dijelimo istu svlačionicu“, rekao je James.

No, 33-godišnji Westbrook očito kipti od nezadovoljstva pa je tako imao prigovore i na mnoge ostale adrese.

"Imao sam dojam i da se stalno moram dokazivati treneru Vogelu. Ne znam iz kojih razloga. Jesmo li pričali o taktici James, Davis i ja? Takvi razgovori nikada nisu bili baš vođeni“, rekao je košarkaš koji je dugi niz godina proveo u Oklahoma Cityju, a prije dolaska u Lakerse još je nosio dres Houstona i Washingtona.

Linker
16. travanj 2024 13:44