'IZGUBLJEN I NAĐEN'

Ovo se ne može opisati: 'Ulični igrač' izveo najbolje zakucavanje u povijesti

Kilganon je zakucavanje nazvao "Izgubljen i pronađen' i kaže da je njegovo najbolje ikad. Teško je ne složiti se s njim, budući da ovakvo što na All star vikendima nismo još vidjeli
Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 20. svibanj 2015. 18:51

Moramo priznati da prije nekoliko dana nismo imali pojma tko je Jordan Kilganon. Onda smo nabasali na video koji se našao na stranicama eminentnog Sports Illustrateda, pogledali ga i zatim u nevjerci puštali snimku dvadesetak puta.

Čovjek je profesionalni 'dunker' (u nekom slomljenom prijevodu 'zakucavač', ali to naprosto ne zvuči dobro pa ćemo se držati engleske kovanice) ili se barem se predstavlja kao takav. Pritom zaobilazi sve stereoptipe koje biste mogli imati o osobi koja za život smišlja i provodi u djelo atraktivna zakucavanja - visok je 185 cm i k tome je bijelac koji posjeduje nebeski visok odraz.

Na Youtubeu ima mnoštvo kompilacija s njegovim nevjerojatnim zakucavanjima, ali nijedno ne dolazi blizu ovome. U manje od dvije sekunde čovjek se odrazio, okrenuo za 360 stupnjeva, u zraku bacio loptu iza leđa da bi je istom rukom pribio u koš. Kilganon je zakucavanje nazvao "Izgubljen i pronađen' i kaže da je njegovo najbolje ikad. Teško je ne složiti se s njim, budući da ovakvo što na All star vikendima nismo još vidjeli.

Linker
28. lipanj 2024 12:07