USA TODAY Sports
NOVI OTKAZ

POPOVICH OSTAO S 13 LJUDI ZA 12 DRESOVA Olakšao mu bek Kingsa koji je protiv Španjolske zaključio da u Kini za njega neće biti previše prilike

Fox je obrazložio da se želi spremiti za sezonu.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 19. kolovoz 2019. 12:01

Reprezentacija SAD-a ostala je na samo 13 igrača, od kojih će jedan ispasti s popisa i bit će to sastav koji ide po zlato na SP-u. Naime, uoči odlaska na posljednje provjere uoči SP-a, koje će Ameri igrati u Australiji, DeAaron Fox, bek Kingsa, otkazao je Greggu Popovichu, iako je igrao pokus sa Španjolcima u Anaheimu.

Fox je obrazložio da se želi spremiti za sezonu, a s obzirom na to da je igrao kontra Španjolske, možda je zaključio da za njega neće biti previše prilike u Kini.

Uglavnom, put Australije otišlo je ovih 13 igrača, Popovich mora još samo jednog otpisati (ako u međuvremenu i taj sam ne ode): Harrison Barnes (Sacramento Kings), Jaylen Brown (Boston Celtics), Joe Harris (Brooklyn Nets), Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers), Brook Lopez (Milwaukee Bucks), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Mason Plumlee (Denver Nuggets), Marcus Smart (Boston Celtics), Jayson Tatum (Boston Celtics), Myles Turner (Indiana Pacers), Kemba Walker (Boston Celtics) i Derrick White (San Antonio Spurs).

Linker
02. svibanj 2024 15:16