Screenshot
REAKCIJE MEDIJA

'PROPAST SRBIJE! ORLOVI NEMOĆNI PROTIV ARGENTINE...' Neviđen šok u susjedstvu: 'Što se dogodilo? Kako smo od prvog favorita postali gubitnici?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. rujan 2019. 17:25

Košarkaši Srbije doživjeli su težak udarac u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

U Kini je prolaz među četiri najbolje reprezentacije izborila Argentina koja je u jednoj sjajnoj utakmici porazila Srbiju s 97-87.

Srbi su na ovo natjecanje stigli s velikim očekivanjima i nadom u zlato te su slovili kao jedni od glavnih favorita za najviše postolje, a čak su i prema službenom FIBA-inom power rankingu uoči Svjetskog prvenstva zauzimali prvo mjesto.

Šok i razočaranje u susjedstvu su ogromni i 'vrište' s naslovnica najpopularnijih medija:

'Krah Orlova u Kini: Srbija bez medalje na Svjetskom prvenstvu! Poraz od Argentine u četvrtfinalu skupo koštao srpski tim!' - stoji na Kuriru, koji donosi još jedan tekst pod naslovom 'Doživi prvenstvo - Što se dogodilo s reprezentacijom Srbije? Kako smo od prvog favorita postali gubitnici?'

'Slom! Srbija je eliminirana sa Svjetskog prvenstva' - piše Alo.

Screenshot Telegraf

'Košarkaški košmar za Srbiju! Orlovi se vraćaju bez medalje iz Kine, Gaučosi nas spustili na zemlju!' - poruka je s naslovnice Telegrafa.

'Brodolom! Srbija eliminirana sa Svjetskog prvenstva' - stoji na stranici Mozzart Sporta.

'Propast Srbije! Orlovi nemoćni protiv Argentine, ništa od polufinala, ništa od medalje...' - napisali su na Informeru.

'Šok u Kini! Srbija bez medalje...' - donosi naslovnica Blica.

Screenshot Informer

Ovakav ishod potaknuo je i pitanje budućnosti Aleksandra Đorđevića pa je tako na Informeru nekoliko trenutaka nakon poraza od Argentine osvanuo tekst s naslovom 'SRBIJA U ŠOKU! Hladan tuš kojem se nitko nije nadao: Neki se već opraštaju od Saleta!'. U njemu su priložene reakcije nezadovoljnih navijača s društvenih mreža.

Linker
25. travanj 2024 10:48