POSJET ISTANBULU

Šarić otišao na 'upoznavanje' u Fener, Cedevita poslala primamljivu ponudu

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. studeni 2012. 11:43

Dario Šarić u Istanbulu! Jeste, ali se ne radi o potpisu ugovora sa FenerbahceUlkerom, nego je riječ o " radnom posjetu" košarkaškom klubu koji ga želi vidjeti u svojim redovima. Sve opcije su otvorene, rekli bi političari, međutim, nitko sa sigurnošću ne može niti želi tvrditi kako je posao zgotovljen.

- Ne, ništa se još ne zna! Letimo ( četvrtak op.p.) u Istanbul jer smo pozvani u goste kako bi se Dario na licu mjesta upoznao s klubom, njihovim načinom rada, ustrojem i uvjetima u kojima ovaj moćni turski euroligaš djeluje. Upravo nam tako nešto paše, jer Šarić je mlad igrač koji tek upoznaje košarkaški svijet i jedno ovakvo iskustvo će mu dobro doći - veli Robert Jablan iz menadžerske agencije " XL" koji će također otputovati u Tursku u pratnji odvjetnika Danka Drakulića i Darijeva oca P redraga Šarića.

U Istanbulu će ih dočekati predsjednik kluba Aziz Yildirim kao i trener Simone Pianigiani.

- Neka nikoga ne buni sastav " izaslanstva", jer doista nemamo pripremljen ugovor za potpis, nego je želja svih da se nađemo popričamo. Dario će imati prigodu razgovarati s najvažnijim ljudima u klubu, pogledati treninge i sabrati dojmove. Tek onda će se eventualno pristupiti razgovorima o uvjetima trajnijeg boravka u Istanbulu - kazao je Jablan.

Još uvijek nije odbačena ni mogućnost da se Šarićeva karijera konačno nastavi u nekom od naših klubova, Ciboni i Cedeviti koja je kako neslužbeno saznajemo složila primamljivu ponudu koja tek treba stići na pravu adresu.

Ako su Turci zagrizli i misle li se držati obećanja onda se i na Gripama imaju čemu nadati- posudbi!

Linker
11. svibanj 2024 09:35