Sergio Perez / REUTERS
PRIPREME ZA SP

ŠPANJOLCI I GRCI POBJEĐUJU I BEZ NAJBOLJIH IGRAČA Ozljeda Campazza mogla bi biti preveliki udarac za Gaučose osim ako se ne ukaže Scola

Španjolce je do pobjede vodio Ricky Rubio sa 25 poena, a na drugoj je strani najbolji bio neuništivi argentinski kapetan Luis Scola, koji je stavio 24.
Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 28. kolovoz 2019. 12:10

Giannis Bourousis (12 poena i 5 skokova), Nick Calathes i Vangelis Mantzaris (po 11 poena) nosili su Grčku do uverljive pobjede 74:51 protiv Venezuele, kojoj je ovo također bio posljednji pokus prije početka Svjetskog prvenstva.

Bilo je to finale turnira u Suzhouu. Za Grke u ovoj utakmici nije zaigrao Giannis Antetokounmpo, a Jhoman Zamora ubacio je 14 poena za Venezuelu.

Bez Marca Gasola, koji je posljednji pokus pred Svjetsko prvenstvo propustio zbog probavnih poteškoća, Španjolska je u Ningbou pobijedila Argentinu 84:76. U do posljednjih pet minuta potpuno neizvjesnoj utakmici, Španjolce je do pobjede vodio Ricky Rubio sa 25 poena, a na drugoj je strani najbolji bio neuništivi argentinski kapetan Luis Scola, koji je stavio 24.

Za Španjolce je Willy Hernangomez dodao 14, Victor Claver i Pau Ribas po 11 poena, a u redovima Argentine dvoznamenkasti su još bili Gabriel Deck sa 14, Nicolas Laprovittola sa 13 i Patricio Garino sa 11 poena.

Linker
02. svibanj 2024 17:53