Serbia's Milos Teodosic celebrates a three-point basket against Spain during their World Basketball Championship quarter-finals match at the Sinan Erdem stadium in Istanbul, Wednesday, Sept. 8, 2010. Serbia won 92-89 and will play in the semi-finals. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
 AP
SLUŽBENO

Teodosić novi član CSKA

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 05. srpanj 2011. 12:33

Srpski košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić i službeno je postao novi član moskovskog CSKA-a nakon što je Olympiacos odustao od izjednačavanja ponude koju je uputio ruski klub.

Moskovljani su uplatili 1.3 milijuna eura za otkup Teodosićeva ugovora, što Grci, zbog trenutno lošeg financijskog stanja, nisu mogli pratiti. Teodosić je vijest saznao od novinara na okupljanju reprezentaciju nakon čega je odmah išao provjeriti informaciju.

- Istina je. Evo prije nekih 10 minuta sam postao član CSKA-a. Razgovarao sam s trenerom Ivkovićem i rekao mi je da nisu imali novaca da me zadrže u Olympiacosu – rekao je Srbin s velikim osmijehom na licu.

Teodosić je mjesecima bio povezivan s transferom u Barcelonu, ali izgleda da je moskovski klub bio konkretniji u namjeri da dovede srpskog razigravača.

- Tako to ide. Samo sam načuo da je CSKA zainteresiran, zapravo još nisam ni stupio u kontakt s njima – objasnio je Teodošić.

Linker
20. svibanj 2024 02:43