POTEZ ZA SVAKU POHVALU

VIDEO: CIJELI SVIJET MU ŠALJE PORUKE PODRŠKE, ALI POSEBNO MJESTO BIT ĆE REZERVIRANO ZA OVU IZ HRVATSKE U Zagrebu nisu zaboravili na BiH zvijer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2019. 22:06

Teška ozljeda Jusufa Nurkića obilježila je utakmicu koju su Portland i Brooklyn odigrali u noći s ponedjeljka na utorak.

U tijeku je bio drugi produžetak kada je BiH košarkaš Trail Blazersa slomio nogu. Igrači obje momčadi, kao i čitava dvorana, bili su šokirani mučnom scenom i bolovima kroz koje je u tim trenucima prolazio Nurkić.

24-godišnji košarkaš zadobio je složeni prijelom obje kosti lijeve potkoljenice i još je prije dva dana uspješno operiran. Operativni zahvat je izveo dr. Richard Gellman u Portlandu, a liječnici očekuju potpuni oporavak snažnog centra koji je prije odlaska u NBA ligu igrao za zagrebačku Cedevitu i Zadar.

Kada će se vratiti, u ovim trenucima nije poznato, a kako bi lakše prebrodio ove teške trenutke, Nurkić svakodnevno iz cijeloga svijeta dobiva poruke podrške, a u četvrtak je jedna značajna stigla i iz Hrvatske.

Naime, Jusuf je u Cedeviti počeo profesionalnu karijeru te se iz zagrebačkog kluba otisnuo u NBA. Hrvatski prvak nije ga zaboravio pa su igrači tako nakon odrađenog treninga snimili video podrške za BiH Zvijer.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group B - Portugal v Serbia - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - March 25, 2019  Portugal's Cristiano Ronaldo receives treatment from medical staff     REUTERS/Rafael Marchante - RC1D8F5080C0
Screenshot: Twitter

Mar 25, 2019; Portland, OR, USA; Portland Trail Blazers guard Seth Curry (31) and guard Damian Lillard (0) watch as teammate center Jusuf Nurkic (27) is helped after getting injured in double overtime against the Brooklyn Nets at Moda Center. The Portland Trail Blazers beat the Brooklyn Nets in double overtime 148-144. Mandatory Credit: Troy Wayrynen-USA TODAY Sports - 12416463
Troy Wayrynen-USA TODAY Sports / Reuters

Linker
16. travanj 2024 19:51