SESKIMPHOTO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
ASISTENCIJA ZA POBJEDU

VIDEO/FOTO: Rebić majstorijom izbacio čitavu obranu, ali Turska bruji o njegovom unakaženom suigraču

Bivši napadač hrvatske reprezentacije drugu je ligašku utakmicu u nizu namjestio pogodak
Piše: SNObjavljeno: 12. studeni 2023. 16:35

Beşiktaş je u 12. kolu turskog prvenstva s 1:0 nadigrao Başakşehir , a jedini pogodak na utakmici zasluga je strijelca Jacksona Muleka i asistenta - Ante Rebića.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije drugu je ligašku utakmicu u nizu namjestio pogodak za svoju momčad, a učinak mu je porastao nakon navodnih trzavica s privremenim trenerom Burakom Yilmazom. Ogled protiv Başakşehira s klupe je predvodio novoangažirani Rıza Çalımbay, 60-godišnji stručnjak koji je do ljeta ove godine boravio u Sivassporu.

Rebić je asistenciju upisao u 55. minuti, kada je s ruba 16-erca preciznom niskom loptom pronašao Muleka, koji je pobjegao iz vidokruga trojici gostujućih braniča i matirao vratara Merta Günoka. U 76. minuti bivši Vatreni napustio je igru i ustupio mjesto Demira Egea Tiknaza.

REBIĆEVU ASISTENCIJU POGLEDAJTE OVDJE

Ogled je obilježio i težak start na Rebićevog suigrača Bahtijara Zajnutdinova iz prvog poluvremena. Bek Başakşehira Jerome Opoku u jednom ga je duelu nezgodno pogodio laktom u lice, a mnoge je začudilo što mu sudac nije pokazao ni žuti karton. Stadion ga je "nagradio" žestokim zvižducima, a ubrzo je i klub na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se vidi da je udarac bio poprilično žestok.

"Bez komentara", napisao je turski klub u objavi.

Napadaču Beşiktaşa nabubrilo je oko i krvario mu je nos, a nakon duela nije mogao nastaviti s igrom i zamijenjen je u 41. minuti.

PREKRŠAJ POGLEDAJTE OVDJE

Trijumf Beşiktaşa vrijedan je 22. boda u ligaškoj sezoni i četvrtog mjesta ljestvice, dok je Başakşehir na 18. poziciji s devet bodova.

Linker
04. svibanj 2024 02:34