youtube
ZNALI SMO TKO JE NAJVEĆA OPASNOST

VIDEO: PAZITE NA NJEGA, ON JE NAJOPASNIJI! ZAUSTAVIMO LI GA, NEMAJU ŠANSE... I onda dođe čovjek i hladno nam utrpa 27 koševa i podijeli devet lopti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2017. 11:14

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija na drugom je EuroBasketu zaredom završila nastup porazom u osmini finala, u Istanbulu je bolja od Hrvatske bila Rusija sa 78-101.

Ponajbolji igrač Rusije, Aleksej Šved je utakmicu započeo s dvije trice kojima je doveo svoje u vodstvo 6-0 i pokazao kako će biti vrlo raspoložen, a u tome su mu uvelike pomogli i hrvatski igrači koji su premekano ušli u utakmicu.

Šved je na kraju treće četvrtine bio na učinku od 25 poena i 9 asistencija, da bi u završnih 10 minuta malo usporio i ubacio još samo dva poena uz tri asistencije.

Hrvatska je u drugom poluvremenu u potpunosti podbacila kako u obrani tako i u napadu. Osim što nije pronašla rješenje za Šveda, Hrvatskoj je u potpunosti zakazao i šut za tricu. Od pet pogođenih čak četiri su ušle u prvoj četvrtini, dok su u preostalih 30 minuta naši igrači pogodili samo jedan od 13 pokušaja za tri.

Linker
01. svibanj 2024 03:07