Russ Isabella-USA TODAY Sports / Reuters
ŠVEDSKI REPREZENTATIVAC

VIŠE NEĆE IGRATI UZ BOK CURRYJA, THOMPSONA I DURANTA Nakon 10 godina u NBA ligi potpisao za ruski klub koji postaje ozbiljan suparnik u Euroligi

snagu te momčadi za nastupajuću sezonu moći će provjeriti i hrvatska publika jer Himki će (uz Albu i Efes i Zadar) igrati na Zadar Basketball Tournamentu od 18. do 21. rujna na Višnjiku.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 15. kolovoz 2019. 12:05

Nakon što je odigrao deset sezona u NBA ligi Jonas Jerebko, švedski reprezentativac, vraća se u Europu, i to u dres ruskog Himkija, nakon što je lani završio sezonu u Golden State Wariorsima.

Više neće igrati uz Stepha Curryja i Klaya Thompsona, naravno ni Kevina Duranta, ali hoće uz Alekseja Šveda. I Dairisa Bertansa, Devina Bookera, Jeremyja Evansa, Stefana Jovića, Sergeja Karaševa, Chrisa Kramera, Timofeja Mozgova, Janisa Timmu...

Himki ovim potpisom, kao i s nekim ranijima, postoje ozbiljan suparnik u Euroligi, a snagu te momčadi za nastupajuću sezonu moći će provjeriti i hrvatska publika jer Himki će (uz Albu i Efes i Zadar) igrati na Zadar Basketball Tournamentu od 18. do 21. rujna na Višnjiku.

Linker
27. travanj 2024 23:27