zagreb dugo selo 13032005policija grobari rukomet navijaci partizan vlak specijalcifoto: srdan vrancic-spo--desk-
UZAVRELA ATMOSFERA

Zadar u iščekivanju Gotovine i srpskih navijača: 'Grobari neće dobiti ulaznice'

Prema propozicijama ABA lige klubovi se ne smiju ni miješati u navijačke zahtjeve, tako da držimo kako do organiziranog dolaska navijača iz Srbije neće ni doći
Piše: Dražen ŽuraObjavljeno: 18. prosinac 2012. 15:21

Dva dana uoči ogleda Zadra i Partizana u klupskoj elektroničkoj pošti dirketora Zadra Branka Skroče našao se i upit skupine beogradskih navijača koji su željeli nazočiti velikom derbiju u Višnjiku.

- Istina, primili smo e-mail, međutim, nismo smatrali potrebnim kontaktirati pošiljatelja, jer se ne radi o nekom službenom zahtjevu. Nadalje, prema propozicijama ABA lige klubovi se ne smiju ni miješati u navijačke zahtjeve, tako da držimo kako do organiziranog dolaska navijača iz Srbije neće ni doći - kazao je Skroče.

Je li Gotovina odabrao baš ovu utakmicu?

Nedugo nakon povratka iz Haaga, general Ante Gotovina posjetio je Zadar gdje mu je priređen velebni doček u prigodi obilježavanja dana grada, pa se čak najavljivao njegov dolazak u Višnjik na utakmicu. Ali to se nije dogodilo. Međutim, rečeno je tada kako će general Gotovina po svojem nahođenju odabrati utakmicu na kojoj će se pojaviti kao navijač Zadra. Je li to ova s Partizanom?

Linker
19. svibanj 2024 06:09