KK Dinamo Zagreb
 SCRENSHOT
PLAVA VOJSKA

Zagreb je dobio još jedan klub koji diše plavo! Drž‘ te se, na scenu uskoro stupa KK Dinamo Zagreb

‘Veselimo se plavoj podršci s tribina jer ovi dečki koji dušu ostavljaju na terenu to zaslužuju‘
Piše: SNObjavljeno: 20. svibanj 2020. 11:49

Nakon nogometnog, atletskog i futsal kluba, Zagreb je dobio još jedan Dinamo, a riječ je o Košarkaškom klubu Dinamo. Novi klub zapravo je donedavni KK Rudeš koji je dobio dopuštenje GNK Dinama za korištenje grba, a valja istaknuti kako iza sebe ima i potporu Bad Blue Boysa.

O velikoj promjeni u klubu oglasio se i novoizabrani predsjednik Marijan Pojatina.

- Vrlo je važno naglasiti kako je odluka o promjeni imena došla nakon dugog promišljanja. U gradu Zagrebu sigurno ima mjesta za još jedan ozbiljan i ambiciozan klub, mi smo davno dokazali da smo zagrebački klub koji diše plavo, a to su prepoznali i naši navijači Bad Blue Boysi. Naš je cilj vrlo jasan, zahvaljujući preciznoj organizaciji Kluba, sa stručnjacima koji su iskustvo stjecali u europskim i američkim klubovima, s perspektivnim mladima igračima, želimo Klub dovesti na zavidnu razinu uz podršku cijelog grada. Veselimo se jeseni, novoj natjecateljskoj sezoni, ali najviše plavoj podršci s tribina jer ovi dečki koji dušu ostavljaju na terenu to zaslužuju - stoji u priopćenju.

image
KK Dinamo Zagreb dres
KK DINAMO ZAGREB

Također valja napomenuti kako je potpredsjednik kluba valiki hrvatski stručnjak Neven Spahija.

- Dolazak na mjesto potpredsjednika KK Rudeš nije nikakva slučajnost. Dobro sam poznavao ljude koji su uključeni u rad Kluba, a i neki od njih su moji bivši igrači. Moj posao je košarka, a košarka se u KK Rudeš, a sada KK Dinamo Zagreb, vrlo ozbiljno shvaća. Klub je to u kojemu se isključivo apostrofira stručnost - izjavio je Neven Spahija.

Linker
25. travanj 2024 12:04