POVRATAK U KAMP

Kovač zna sve o Meksiku: 'Ne mogu me iznenaditi, pronaći ćemo pravu taktiku!'

Svaka čast Oliću, on ne zna što znači bol - prokomentirao je izbornik nastup našeg napadača
Piše: ArhivaObjavljeno: 20. lipanj 2014. 01:47

Hrvatskim reprezentativcima nuije teško pao četverosati let od Manausa do Salvadora. Naravno, 'četvorka' protiv Kameruna dodatno je digla atmosferu tako da osmjesi s lica izbornika i nogometaša ne silaze... Vatreni su s vratili u svoj kamp Tivoli, a Niko Kovač se još jedno osvrnuo na prekrasnu večer u Manausu.

- Zadovoljni smo, odradili smo zacrtani plan igre. Rezultat je odličan, a mogli smo zabiti i poneki pogodak više. Igrali smo u teškim uvjetima i sada moramo igrače osvježiti i pripremiti za iduću utakmicu. Bio sam optimist poslije utakmice s Brazilom, pokazalo se da imamo kvalitetu. Pokazali smo pravo lice protiv Kameruna i nadam se da će tako biti protiv Meksika - rekao je hrvatski izbornik i odmah se prebacio na ono što slijedi - Meksiko!

- Treba nam pobjeda, radimo na tome. Gledali smo sve meksičke utakmice, iznenađenja nema i treba sve posložiti. Znamo njihove vrline i slabosti, a vjerujem u svoju momčad. Dva smo se puta odlično pripremili, zašto ne bismo i treći? Meksiko je snažan, ali i mi smo. Napad nam je dobar, obrana također. Bit će teško, no nadam se pobjedi. Samopouzdanje nam raste, kao i Meksiku. To je finale za obje momčadi, pobjednik prolazi u drugi krug. Meksiko pokazuje zajedništvo, svi su im igrači zvijezde, odnosno momčad im je najveća zvijezda", rekao je izbornik.

Prokomentirao je i nastup jednog od hrvatskih strijelaca, Ivice Olića, koji je prije utakmice morao vaditi staklo iz stopala:

- Svaka čast Oliću, on ne zna što znači bol.

Linker
28. rujan 2024 14:48