Screenshot: Instagram
NEVJEROJATNE BROJKE

KOVAČIĆ SE VRATIO U MADRID, A DOK ČEKAJU MODRIĆA ŠPANJOLCI LANSIRALI SENZACIJU U borbu za hrvatski duo se uključio novi velikan sa ludom ponudom?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. kolovoz 2018. 21:44

Jedan od dvojice Realovih Hrvata, Mateo Kovačić, vratio se danas treninzima u svom klubu Real Madridu.

Kovačić i svjetski prvak s francuskom reprezentacijom danas su se vratili u trening kamp Valdebebas, a jedini igrač 'Kraljevskog kluba' koji se još nije priključio momčadi uoči nove sezone je Luka Modrić.

Marca piše da su Kovačić i Varane trenirali u društvu Brazilaca Casemira i Marcela, te kondicijskog trenera Javiera Mella. U tekstu se navodi da je hrvatski veznjak i dalje ustrajan u namjeri da napusti klub u potrazi za većom minutažom, dok ga Real ne želi prodati.

Što se Modrića tiče, Marca navodi da će se momčadi priključiti u srijedu, a da se po pitanju medijskih glasina o svom navodnom mogućem transferu u Inter još nije oglasio.

U međuvremenu je senzacionalnistički španjolski Don Balon objavio kako bi se u utrku za Modrićem, ali ne samo i njim mogao uključiti francuski prvak PSG.

Clive Brunskill/Getty Images
Getty Images

Navodno se PSG-ov predsjednik Nasser Al-Khelaifi zaljubio u hrvatski dvojac Modrić-Ivan Rakitić tijekom Mundijala u Rusiji, te je za obojicu spreman platiti astromonsku svotu.

Navodno je riječ o svotama od 200 milijuna eura za Modrića i 100 milijuna eura za Rakitića. Dakako, ovakve napise treba uzeti s ogromnom rezervom.

Linker
24. travanj 2024 12:04