REUTERS
PIŠU ŠPANJOLCI

'KUHA' SE NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI NOGOMETA Nestvarna ponuda za brazilskog majstora! Tek je navukao novi dres, a već bi mogao promijeniti klub!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2018. 01:29

Mundo Deportivo tvrdi da se 'kuha' najveći transfer u povijesti nogometa, a ponovno je glavni akter u ovoj priči francuski PSG.

Prema ekskluzivnim informacijama koje posjeduje ovaj medij, Francuzi za Philippea Coutinha spremaju nevjerojatnih 270 milijuna eura, čime bi srušili svoj rekord iz transfera njegovog sunarodnjaka Neymara (222 milijuna).

Ponuda je to koju je PSG stavio prvo ispred predstavnika brazilske zvijezde, a uskoro bi ju trebao i službeno iznijeti upravi katalonskog diva.

Coutinho je, podsjetimo, početkom godine iz Liverpoola prešao u Barcelonu za iznos za koji se vjeruje da doseže 160 milijuna eura, a velika prepreka u ostvarivanju njegove nove selidbe mogla bi biti otkupna klauzula po kojoj ga klub s Nou Campa neće pustiti za manje od 400 milijuna, ali i činjenica da je praktički tek navukao novi dres.

U istom tekstu napravljena je i poveznica s potencijalnim odlascima barem jedne PSG-ove zvijezde - Mbappea ili Neymara.

Coutinho je na ovogodišnjem Mundijalu postigao dva pogotka i upisao dvije asistencije za Brazil koji se od natjecanja oprostio četvrtfinalnim porazom od Belgije (1:2).

Linker
06. svibanj 2024 01:26