HULIGANI NA DJELU

Kvržić šokiran ponašanjem Torcide: 'Ovo nisam nigdje doživio, a igrao sam i u Bosni!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2014. 10:22

Zbog obnavljanja travnjaka na poljudskom stadionu, susret se igrao u Dugopolju na stadinu Hrvatskih vitezova. Nakon samo pet minuta utakmica je bila prekinuta na pet minuta jer su navijači Hajduka na travnjak bacali plastične sjedalice koje su prethodno potrgali.

Mario Maloča:

- Evo baš smo razgovarali u svlačionici i žalimo što nismo osvojili sva tri boda. Bili smo kao jedan na terenu, a oni su nam zabili glup gol. Ne bih rekao da su imali izrazitih šansi. Atmosfera je bila odlična kao da smo igrali pred 30 tisuća ljudi.

Lovre Kalinić:

- Ne bih rekao da sam ja spasio Hajduk od poraza. Rezultat je realan, svatko je imao svoje šanse.

Ivan Tomečak:

- Šteta je što nismo pobijedili, nisam siguran je li naš drugi gol bio čist. U početku nas je poljuljalo bacanje stolica, trebalo nam je 10-15 minuta da dođemo k sebi. Imali smo crnu rupu i primili gol. Međutim, u drugom poluvremenu smo zaigrali kao što znamo.

Zoran Kvržić:

- Šteta je što nismo osvojili sva tri boda, ali smo još jednom pokazali da smo bolji od Hajduka. A poništen nam je i čisti gol. Što se tiče bacanja stolica, mogu reći da sam igrao u bosanskoj ligi, ali da ovo nisam nigdje doživio.

Linker
18. svibanj 2024 19:31