REUTERS/Paul Hanna / REUTERS
BILI SU PRAVI PRIJATELJI

LEGENDA IZ ZLATNE ERE REAL MADRIDA PROGOVORILA O SLAVNOM SUIGRAČU 'Nisam mislio da će Cristiano Ronaldo otići tako daleko'

ŠPANJOLSKA Kaka o svom bivšem suigraču
Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 05. ožujak 2018. 09:14

Legendarni bivši igrač Real Madrida, Milana i brazilske reprezentacije Kaka dao je veliki intervju za španjolsku Marcu u kojem se dotaknuo svojeg razdoblja u Madridu, transfera u Real, aktualnog trenutka Blancosa...

- Iskreno, nisam htio napustiti Milan i San Siro, to je bio moj dom, a isto tako u to vrijeme Rossoneri nisu prodavali nikog, tek je Ševčenko otišao u Chelsea. I onda je Milan po prvi put otvorio vrata za prodaju igrača, a ja sam bio glavna meta, iako nisam htio napustiti klub. Stigla je ponuda i zatim sam sebi kazao “ako ćeš negdje ići, onda će to biti Real Madrid”. Perez je zatim nazvao Gallianija i veoma brzo su se dogovorili, financijski uvjeti su, dakako bili bitni za mene, ali ne i presudni - ispričao je Kaka o transferu u Madrid.

Bale mora biti strpljiv

Mnogi uspoređuju Balea s Kakom, odnosno njihov status na Bernabeuu. Naime, Kaka je također u Realu imao problema s ozljedama, a također je konstatno bio pod pritiskom.

- Svjestan sam da Bale prolazi kroz teško razdoblje, znam kako mu je, ali on je osvojio tri Lige prvaka, a ja nisam nijednu - našalio se Brazilac pa dodao:

- Radio sam prave stvari u Madridu, ali trebalo je strpljenja, stoga ću Garethu kazati da mora biti strpljiv, sve će doći na svoje. Teško je kad si ozlijeđen, gledaš suigrače kako mukotrpno rade, a onda bi i ti, a ne možeš.

Kaka je bio suigrač s Cristianom Ronaldom...

- Nisam vjerovao da će otići ovako daleko u pozitivnom smislu, vjerujem da nije ni on. Osvojio je pet Zlatnih lopti, to je nevjerojatno postignuće. Cristiano je fenomenalan i navijači Blanosa moraju biti ponosni na njega - podvukla je negdašnja osmica Reala.

Linker
22. travanj 2024 03:26