Trond Tandberg/Getty Images) / Getty Images
ODLIČNO JE ISKORISTIO PRILIKU

LEGENDA KRALJEVA PONOVNO NAHVALILA MLADOG HRVATA Real je u velikim problemima, ali barem se on uzdigao i zadovoljio kriterije Zinedinea Zidanea

Piše: Ivan VrankovečkiObjavljeno: 03. ožujak 2018. 19:22

Luka Modrić zbog ozljede desne noge ni jučer nije trenirao sa suigračima. Danas će zbog toga propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Getafea na Santiago Bernabeuu, a upitan je i njegov nastup u utorak u Parizu protiv PSG-a.

Klupski liječnici su 20. veljače ustanovili ozljedu te od tada nije trenirao sa suigračima niti je igrao protiv Betisa, Leganesa, Alavesa i Espanyola.

- Pratit ćemo iz dana u dan kako napreduje njegov oporavak, te oporavak Tonija Kroosa. Ne mogu reći više od toga. Zanima nas dojam vezan za njihove ozljede. Želim da budu sto posto spremni - rekao je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u Madridu.

U momčad se vratio oporavljeni lijevi bek Marcelo te će on biti u ekipi protiv Getafea.

Ozljede njemačkog veznog reprezentativca Kroosa i Modrića otvorile su vrata travnjaka 23-godišnjem Mateu Kovačiću.

- Odigrao je četiri-pet utakmica zaredom, dobro se osjeća, fizički je dobro. Vidjet ćemo kako ćemo igrati sutra, no zadovoljan sam njegovom izvedbom - rekao je Zidane.

Europski prvak Real Madrid u utorak brani u Parizu prednost od 3:1 iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

- Još uvijek nemam pripremljenu ekipu za tu utakmicu, vidjet ćemo tko će igrati. Zasad ne razmišljam o PSG-u već samo o Getafeu - izjavio je Zidane.

- Igrači u glavi imaju utakmicu protiv PSG-a ali da mi smo se dobro pripremili za nju moramo dobro odigrati protiv Getafea.

Linker
06. svibanj 2024 23:25