REUTERS/Michael Kooren
SIN LEGENDARNOG NIZOZEMCA

LEGENDA OTVORENO PORUČILA: 'OBJASNIT ĆU VAM ZAŠTO NISAM DOPUSTIO SINU DA IDE U MANCHESTER UNITED' Crveni vragovi poslali i službenu ponudu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2018. 23:46

Sin legendarnog nizozemskog napadača, mladi Justin Kluivert, ovoga je ljeta prešao iz Ajaxa u Romu. Taj je transfer bio svojevrsno iznenađenje jer su se za 19-godišnjeg napadača otimali brojni klubovi, a najviše ga se povezivalo s Manchester Unitedom.

Crveni vragovi poslali su i službenu ponudu te se činilo da će uspjeti dovesti u svoje redove. Transfer je ipak propao jer se u cijeli posao upetljao Justinov otac Patrick Kluivert koji je bio uvjeren da će njegov sin prosperirati u talijanskome klubu. Legendarni Nizozemac sada je napokon i odlučio objasniti svoju odluku:

"Vrlo sam zadovoljan kako mu ide u Romi. On ne priča mnogo, ali je netko tko se veoma trudi i motiviran je pokazati koliko može. Volio bih da je ostao u Ajaxu, ali na kraju je on izabrao Romu i mislim da nije pogriješio. Manchester United? Skok u Premiership bi bio težak u ovom trenutku, a posebno je krupan zalogaj angažman na 'Kazalištu snova'. Roma je velik klub, ali je pritisak mnogo manji i tu mu je sada sigurno bolje", zaključio je Kluivert senior.

Linker
19. svibanj 2024 07:10