Fabrizio Miccoli
 Tullio M. Puglia/Getty Images / Tullio M. Puglia Getty Images
KRIVE ŽIVOTNE ODLUKE

LEGENDA TALIJANSKOG NOGOMETA I BIVŠI REPREZENTATIVAC MORA U ZATVOR NA TRI I POL GODINE Nekadašnji igrač Juventusa sa sinom šefa mafije iznuđivao novac

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2020. 09:38

Nekadašnji nogometni reprezentativac Italije Fabrizio Miccoli iduće će tri i pol godine provesti iza rešetaka. Naime, spomenutom nogometašu koji je igrao za brojne momčadi na Čizmi sud u Palermu potvrdio je 40-godišnjaku kaznu zatvora koja je donesena još u listopadu prošle godine.

Ova legenda talijanskog nogometa je zajedno s Maurom Lauricellom, inače sinom šefa sicilijanske mafije, iznudio 12.000 eura od vlasnika lokalne diskoteke te se pritom koristio nasiljem.

Također valja istaknuti kako je njegov partner u kriminalu dobio godinu i pol dana, ali bi trebao vrlo brzo na slobodu obzirom da je u zatvrou od samog pokretanja postupka.

FLORENCE, ITALY - MAY 16: Fabrizio Miccoli during the SuperCoppa primavera 2 match between Novara U19 and US Citta di Palermo U19 at Centro Tecnico Federale di Coverciano on May 16, 2018 in Florence, Italy.  (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)
Gabriele Maltinti/Getty Images / Gabriele Maltinti Getty Images
Fabrizio Miccoli

Miccoli je u svojoj karijeri nosio dresove Juventusa, Perugije, Fiorentine, Benfice i mnogih drugih, a najveću je karijeru ostvario u Palermu. Za reprezentaciju Italije igrao je u deset utakmica i postigao dva pogotka.

Linker
02. svibanj 2024 04:52