Mike Hewitt/Getty Images
REAKCIJE TRENERA

LEGENDU ENGLESKOG NOGOMETA NAKON PORAZA U NAJSKUPLJOJ UTAKMICI SEZONE ZASULI PITANJIMA O PREUZIMANJU VELIKANA 'Obavit ću razgovor s vlasnikom kluba..'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2019. 21:51

Aston Vila je ponovno u najelitnijem razredu britanskog nogometa, a do njega su stigli nakon što su s 2:1 u ponedjeljak na Wembleyju svladali Derby Country. Pogotke u finalu velikog doigravanja za ulazak u Premiership kod slavljenika su postigli Anwar El Ghazi i John McGinn, dok je za poraženu stranu mrežu tresao Jack Marriott.

Momčad Deana Smitha povratak među velike igrače izborila je u fantastičnoj atmosferi pred 86 tisuća gledatelja.

"Ovo je sjajna skupina igrača. Od kada sam ih preuzeo oni prihvaćaju različite ideje, sve upijaju poput spužve i naporno rade. Posljednjih 15 minuta bile su najduže u mojem životu. Dečki su bili brilijantni. Da mi je netko krajem veljače rekao da ću ovdje pred vama stajati kao premijerligaški menadžer - rekao bih vam da niste normalni. No, mi smo danas ispisali povijest", izjavio je za Sky Sport Smith.

Frank Lampard koji sjedi na klupi Derby Countyja morao se nakon utakmice suočavati s brojnim pitanjima o svojoj budućnosti. Naime, engleski mediji već neko vrijeme naveliko pišu o njegovom povratku u Chelsea gdje bi mogao zamijeniti Maurizija Sarrija o čijem se odlasku sve glasnije priča.

"Ne zanimaju me nagađanja. Vjerojatno ću u idućih nekoliko dana obaviti razgovor s vlasnikom Melom Morrisom. Nas ćemo dvojica kad se malo situacija smiri vidjeti kako dalje. Imam dvogodišnji ugovor i sviđa mi se ovdje. Što se tiče utakmice, čim smo se kako treba uhvatili lopte, odmah smo počeli igrati onako kako želimo. Očito smo jako razočarani, ali opet sam ponosan na sve što su moji igrači napravili ove sezone. Oni su izvan sebe jer su toliko htjeli pobjedu, no stigli smo jako daleko i ponosan sam na njih", zaključio je Lampard.

Linker
16. travanj 2024 17:11