Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
NA PUTU OPORAVKA

LIJEČNIK OTKRIO KOLIKO ĆE PAUZIRATI VEZNJAK HRVATSKE REPREZENTACIJE Navijači reagirali sa zanimljivim komentarima

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. ožujak 2018. 16:13

Milan Badelj, koji je zbog ozljede izašao ranije iz igre na utakmice s Meksikom, pauzirat će najmanje mjesec dana. Po povratku s turneje u Sjedinjenim Američkim Državama, hrvatski reprezentivac u Firenci je obavio pretrage koje ukazuju da se radi o ozljedi medijalnog kolateralnog ligamenta desnoga koljena. O samoj ozljedi i njenoj težini na svojim stranicama je izvijestila i Fiorentina navodeći:

- Obavještavamo da je Milan Badelj tijekom utakmice između Hrvatske i Meksika zadobio ozljedu medijalnog kolateralnog ligamenta desnog koljena. Po jačini se radi o ozljedi između prvoga i drugoga stupnja. Igrač je već započeo terapiju, a njegovo stanje će ponovno biti procijenjeno u idućih nekoliko dana - poručili su iz Fiorentine.

S obzirom da se barata procjenom “između prvoga i drugoga stupnja”, pretpostavka je da se radi o nečemu između laganog puknuća i istegnuća. Potrebno je pričekati još nekoliko dana kako bi se vidjelo što je točno posrijedi te kolika će točno biti stanka, no prve prognoze su optimistične...

- Dobro je da operacija nije potrebna, a Badelj bi mogao mirovati između tri i četiri tjedna - rekao je dr. Ivica Smodek, inače liječnik Dinama.

Na stranicama Fiorentine reagirali su i navijači zbog Badeljeve ozljede u dresu reprezentacije koji su mu pružili podršku, pa je tako jedan napisao “on je jedini naš nezamjenjivi igrač”, dok je drugi predložio kako bi klub od hrvatske reprezentacije trebao tražiti odštetu.

Linker
16. travanj 2024 17:05