David Ramos/Getty Images
PIŠE MARCA

LIONEL MESSI SE UPLEO U PRIČU OKO NEYMAROVOG TRANSFERA Nazvao je slavnog Brazilca i poslao mu više nego jasnu poruku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. kolovoz 2019. 14:24

Špekulacije o Neymarovom odlasku iz PSG-a traju cijelog ljeta, a Barcelona i Real Madrid klubovi su koji navodno vode mrtvu utrku za njegovo dovođenje.

Neymar je navodno definitivno prelomio da želi napustiti PSG svega dvije godine nakon rekordnog 222 milijuna eura vrijednog transfera iz Barcelone, a Marca tvrdi kako se sada u cijelu priču upleo Lionel Messi.

Ugledni španjolski dnevnik tvrdi kako je Messi osobno nazvao Neymara i nagovarao ga da izabere Barcelonu, a ne Real. Neymar i Messi imali su sjajan odnos pun uzajamnog poštovanja u Barceloni i Argentinac zapravo nikad nije prežalio njegov odlazak u Pariz. Otad je i u javnim nastupima znao spomenuti kako bi volio da se jednoga dana vrati. A Messijeva riječ u Barceloni ima posebnu težinu.

To se moglo vidjeti i prošle sezone kada je dao podršku treneru Ernestu Valverdeu u trenucima kada se trener Barcelone našao na udaru kritika. I situacija se ubrzo smirila, a Valverde je ostao trener.

Messijev poziv bi svakako trebao imati dodatnu težinu, a činjenica je da je vrlo izgledno da će Neymar napustiti PSG. Tamošnji navijači su mu već okrenuli leđa, ovog ljeta su za njega zanimanje pokazali, osim Barcelone, Real, engleski, talijanski i kineski klubovi, ali Katalonci su najuporniji i imaju najviše izgleda da ostvare ovaj transfer. On bi se mogao dogoditi već danas jer španjolski mediji javljaju kako je iz Barcelone u Pariz krenula ugledna delegacija španjolskog kluba da bi finiširala posao. Među njima je i Eric Abidal, legenda Barcelone, koji je sada direktor u katalonskom klubu. On sigurno ne bi putovao da posao nije pri kraju...

Linker
27. travanj 2024 02:19