Glyn KIRK / AFP
'REDSI' U LOŠOJ SERIJI

LIVERPOOL JE IZGUBIO TRI OD ZADNJE 4 UTAKMICE, A PRITOM SU PRIMILI ČAK OSAM GOLOVA Klopp nakon ispadanja iz FA Cupa: 'Nisam zabrinut'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. ožujak 2020. 09:35

Nogometaši Liverpoola sinoć su pretrpjali treći poraz u posljednje četiri utakmice i pritom su u tom periodu primili 8 golova. U osmini finala FA Cupa pobijedio ih je Chelsea na Stamford Bridgeu s 2:0.

Bio je ovo i ujedno drugi uzastopni poraz 'Redsa', nakon gostovanja na Watfordu (3:0) za vikend. Ono što svakako može tabrinjavati trenera Jürgena Kloppa je gol razlika 0:5 u dvije spomenute utakmice.

"Naša pobjednička serija trajala je bila tako duga upravo jer smo se izvanredno branili. Ali u zadnje smo četiri utakmice primili previše golova iz različitih situacija. Jesam li zabrinut zbog momentuma? Nisam, uvijek imamo priliku vratiti se, ovo je nogomet", komentirao je Klopp, koji je protiv Chelseaja napravio sedam izmjena u odnosu na ogled protiv Watforda.

Uveo je Klopp u drugom dijelu i Roberta Firmina i Mohameda Salaha, ali nije pomoglo.

"Nikad nismo mislili da će ovo biti lagana sezona, lagani period, niti da ćemo imati lagane utakmice. Uvijek će biti teško. Protiv Chelseaja nismo bili dovoljno dobri i to moramo prihvatiti. Protiv Watforda smo igrali zaista loše, ali protiv Chelseaja nismo bili loši. Bila je to super intenzivna utakmica, napravili smo sedam izmjena i znali smo da će biti intenzivno, zato smo i posegnuli za ismjenama", zaključio je Klopp, čija momčad sada igra dvije domaće utakmice, protiv Bournemoutha u Premiershipu i Atletico Madrida u Ligi prvaka.

Linker
03. svibanj 2024 16:38