CROPIX
BOLNO OTRIJEŽNJENJE

LJUBIMAC NAVIJAČA BRUTALNO ISKREN, ŠOKIRAO OBJAVOM NA FACEBOOKU 'Ako smo pič*ice, pič*ice smo svi zajedno!'

Piše: Frane VulasObjavljeno: 30. listopad 2016. 21:39

Hajduk je na Poljudu prekrasnim golom Futacsa pobijedio Osijek i istisnuo ga na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice. Takav scenarij očito je jako pogodio Osijekovog igrača Aljošu Vojnovića koji je očitovao pravu lekciju i samomome sebi i suigračima.

Prvo pitanje koje je dočekalo iskusnog Aljošu Vojnovića, bivšeg igrača Splita, bilo je što se događalo ispred svlačionica?

- Nije bila nikakva gužva, to je normalno kod ovakvih derbija, kada su više tenzije. Utakmica je bila potpuno korektna, svi smo se na terenu pozdravili i čestitali. Nastao je nesporazum sa zaštitarima, ne treba to bacati mrlju na utakmicu koja ni sama po sebi nije baš bila bajna – rekao je Vojnović koji je nakon susreta bio vidno ljut.

- Kako na sebe tako i na suigrače. Vjerujem da smo ovdje mogli napraviti mnogo više. Meni se čak činilo da je Hajduk bio malo drven, nisu odigrali bajno, ali zasluženo su pobijedili. A da smo mi odigrali malo hrabrije mogli smo doći do nečega.

Nastavlja se bitka za treće mjesto?

- Nakon ovoga što je izgledalo jadno nemamo pravo šetati uzdignuta nosa i misliti da smo neka velika momčad ili pričati o velikoj četvorci hrvatskog nogometa. Tek smo se vratili na pravo mjesto nakon što nas nije bilo desetak godina. Kod nas su neki ljudi malo poletjeli, možda u svlačionici, možda u klubu, možda i van kluba. Treba naći svoje mjesto u svemu. I šef je više puta rekao, mi smo ekipa koja sve što će osvojiti ove godine osvojit će samo ribanjem jaja na terenu. Kada nas nema takvih 11 na terenu do toga nećemo doći.

Još je oštriji Vojnović bio u priopćenju koje je objavio na Facebooku Osijeka.

''Nije moje da demantiram, nije moje da ikome pametujem, nije moje da ispravljam krive Drine, nije moje da "svjedocima" govorim da lažu i da su sitne duše.... ALI PRIJE BIH UMRO NEGO UDARIO SVOJEG KAPETANA. Točka. Ako smo pičkice, pičkice smo svi zajedno, ako smo pravi, pravi smo svi zajedno. Popravit ćemo mi ovo, vjerujte u nas", stoji u priopćenju Vojnovića na Facebook profilu NK Osijeka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
18. svibanj 2024 12:35