Cropix
OBJAVLJEN POPIS

LOŠE VIJESTI ZA 'ODBJEGLOG' BIVŠEG IGRAČA DINAMA Naprasno napustio Maksimir, zbog svega završio na sudu, pa se opet našao u nezavidnoj situaciji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2020. 20:35

Loše vijesti saznao je Ajdin Hasić, 18-godišnji napadač iz Bosne i Hercegovine s kojim se zagrebački Dinamo nateže po sudovima.

Naime, trener Bešiktaša Abdullah Avcı objavio je popis od 31 igrača koji će putovati na pripreme u Antalyju, a na njema Hasića (na istom se nalazi HR reprezentativac Domagoj Vida). Jasan je to znak da u klubu na njega očito ne računaju.

Podsjećamo, Dinamov mladi talent nije potpisao novi ugovor s klubom, ali raskid je potpisala njegova obitelj nakon što je ugovor stigao na kućnu adresu. Pisalo se o gafu s Maksimira, ali na kraju je Arbitražni sud HNS-a presudio u korist Dinama, pa je ugovor pravovaljan i to do 17. siječnja 2020. godine. U međuvremenu je Hasić u potrazi za novim klubom, a bosanski mediji javljaju da problem njegovom potpisu ugovora predstavlja novac. Navodno bi istanbulski velikan trebao platiti dva milijuna eura menadžerima za Hasićev potpis ugovora, što nisu voljni napraviti.

Hasić trenira s Bešiktašem već dulje vrijeme, ali sagi oko njegovog potpisa ugovora nakon iznenadnog odlaska iz Maksimira ne nazire se kraj.

Linker
19. svibanj 2024 23:35